Aan het woord

Doen’ers aan het woord

Hartverwarmende, mooie woorden ontving DOEN! van veel DOEN!ers. U bent natuurlijk niets verplicht, maar u bent natuurlijk altijd meer dan welkom uw ervaringen te delen! 

Vanaf de eerste dag dat Melanie en ik samen zaten om mijn ideeën te bespreken voor mijn nieuwe website had ik meteen het gevoel, dit gaat helemaal goed komen! Wat een vakvrouw! Melanie denkt mee, biedt suggesties en werkt gewoon keihard door om gestelde deadlines te behalen. Ik ben echt super trots op het resultaat. Als vakgenoten mij vragen waar ze naartoe moeten voor een goede website dan zeg ik DOEN!
Dankjewel namens www.vet-groen.nl!

Bram Reiniers | VET Groen
www.vet-groen.nl

Een geweldige meid die altijd voor je klaar staat ! Niets is teveel.
Ze heeft voor mij een mooi Logo, Website en Advertentie gemaakt.
Zelfs een gratis online agenda toegevoegd zonder extra kosten !! TOP !
Over mijn website krijg ik alleen maar complimenten oa. dat het een professionele uitstraling heeft.
Goed contact via mail en telefoon, inderdaad zonder fysiek contact een mooie prestatie geleverd.

Dianne van Geel | VoetZorgPlus
www.voetzorgplus.nl

DOEN! luisterde, stelde de juiste vragen en vertaalde dat naar een logo, een website en andere uitingen. Het werd precies wat ik in mijn hoofd had, nog voordat het in mijn hoofd zat! Knap werk, dus. Dank!

Jenneke de Roij | Tekst Telt
www.teksttelt.nl

Ik ben super in mijn nopjes en apetrots op mijn nieuwe logo, huisstijl en website www.catact.nl gecreëerd door DOEN! Goede adviezen, met oog voor professionaliteit en goede service.

Ik kan DOEN! van harte aanbevelen!

Deborah Rulkens | Cat Act & Cat’s Tale
www.catact.nl

” Melanie is een ster in wat ze doet! We zijn ontzettend blij met onze nieuwe website.
De flexibiliteit, duidelijke communicatie en snelheid hebben allemaal bijgedragen aan heel hele prettige samenwerking.
Melanie, bedankt voor je inzet en en geduld!

Marloes de Kleijn | De Kleijn Trading
www.dekleijntrading.nl

” Melanie heeft de website www.ministerievancreativiteit.nl ontwikkeld. De klant krijgt niet alleen een technisch goede website maar zij vertaald de visie van het bedrijf in grafisch concept. Techniek is belangrijk maar een website moet ook een verhaal vertellen en klanten aantrekken. Dat begrijpt zij als geen ander. Ze is creatief, geduldig, vakbekwaam en zeer betrokken. Ze is heel scherp geprijsd waardoor met een kleine investering uw bedrijf een online professionele uitstraling krijgt. Melanie staat vanaf nu onder mijn favoriete contactpersonen : ) Twijfel je nog…… ik zeg DOEN! “

Alexander van Middendorp | Ministerie van Creativiteit
www.ministerievancreativiteit.nl

” Voor onze kinderopvang www.kinderopvangbuitenlust.nl heeft Melanie de gehele huisstijl vorm gegeven. Website, flyers, reclamezeilen. En daar krijgen we nu nog dagelijks complimenten over. Onze klanten vinden de website duidelijk opgezet en passend bij ons bedrijf. Het is fijn werken met Melanie. Ze denkt mee, is op de hoogte van alle mogelijkheden, geeft haar eerlijke mening, is vriendelijk en is snel, erg snel! De communicatie verloopt soepel en duidelijk. Ook heeft ze voor ons het geboortekaartje voor onze dochter aangeleverd. Helemaal naar onze wens. Kortom, “Doen” is ons erg goed bevallen en we raden haar iedereen aan!
Melanie, bedankt en tot de volgende klus! “

Petra de Kort | Kinderopvang Buitenlust
www.kinderopvangbuitenlust.nl

” Melanie is een absolute aanrader voor iedereen die een mooie, professionele en betaalbare website wil laten maken.
Voor mijn hondentrimsalon heeft ze een prachtige website gemaakt. Alle vragen werden duidelijk en netjes beantwoord, ze luistert goed naar wat je wil en komt met leuke ideeen waar je zelf niet aan zou denken.
De prijzen heeft ze van te voren kenbaar gemaakt en hier is ze ook geen cent vanaf geweken. Als ik in de toekomst nog een website zou willen, dan kom ik zeker weer terug bij Melanie.
Kortom: gewoon DOEN! “

Debby Coolen | Trimsalon CaniCare
www.trimsaloncanicare.nl

” Melanie heeft voor ons de website www.dutch-design-initiative.com gemaakt. En wat er in de andere beoordelingen geschreven wordt, kunnen wij alleen maar beamen. Onze site is in een kort tijdsbestek gemaakt, maar dat is geen belemmering geweest om er een kwalitatief hoogwaardige, professionele website van te maken. Inmiddels is de website al een aantal maal aangepast en steeds is de communicatie, professionaliteit en kwaliteit van een hoog en constant niveau.
Wij zijn zeer tevreden met het geleverde werk en willen in de toekomst graag gebruik blijven maken van de diensten van DOEN! “

Bjorn Hendriks | Dutch Design Initiative
www.dutch-design-initiative.com

” Doen! heeft voor mij www.coosvanginkel.nl ontworpen en gebouwd. Melanie heeft goed geluisterd naar wat ik wil en daar haar proffesionele feedback opgegeven. Zo kwam ze met het advies om ook een logo te maken en een plantengids aan mijn website toe te voegen.

Elke keer als ik weer een stukje tekst af had of een andere toevoeging of aanpassingen op de website had werd dit vaak binnen 24 uur aangepast. De hele bouw en ontwikkeling van de website kon ik via een aparte link volgen. Ook heeft melanie me goed op de hoogte gehouden tijdens het hele proces.

Ik wil Melanie heel hartelijk bedanken voor de mooie website die ze gebouwd heeft en beveel haar zeker aan iedereen die graag een mooie en effectieve website wil aan! “

Coos van Ginkel
www.coosvanginkel.nl

” Prima organisatie! Ik wilde een website hebben voor ons voetbaltoernooi en dit hebben ze binnen een maand voor een mooi bedrag in orde gemaakt. Daarbij heeft ze continu de ontwerpen gestuurd, zodat ik telkens mijn mening kon geven over het design.

Uiteindelijk is er binnen zeer korte tijd een prachtige website gebouwd en ook de aanpassingen die even nodig waren in mijn ogen werden moeiteloos toegepast. Vervolgens is er zelfs een CMS (besturingssysteem) gemaakt waarmee ik heel gemakkelijk aanpassingen kon doen. Zo wilde ik topscorers bijhouden, standen en uitslagen in kunnen voeren, foto’s uploaden en nieuwspagina’s kunnen maken. Dit besturingssysteem heeft Melanie zelf ontwikkeld met Doen! en dus was het ook aangepast op mijn gebruikersniveau.

Als ik in de toekomst een website in de lucht wil hebben, dan zal ik zeker contact zoeken met Melanie. Naast het feit dat zij telkens aan mijn vraag wilde voldoen was ze ook pro-actief in eventuele ontwerpen. Per mail en telefoon kwam er zeer snel contact over aan te passen dingen en aan de vooravond van het toernooi belde Melanie mij dat het zover was en of ik er helemaal tevreden mee was. Prima gewoon!! “

Luc Ross | Dinkelberg & Kuipers C1 Toernooi
www.dinkelberg-kuiperstoernooi.nl

” Melanie van DOEN! heeft voor mijn kapsalon mijn Logo, flyer en site gemaakt, het is precies geworden wat ik graag wilden, ze luisterd erg goed na wat je wilt en gaat door tot het helemaal zo is zoals jij in gedachten hebt!
Ik ben er erg blij mee bedankt, en ik zou zeker DOEN! “

Maudy van Ham | Maudy’s Haarstijl
www.maudyshaarstijl.nl

” Melanie van DOEN! heeft voor mij www.vespacowboys.nl ontworpen en gebouwd. Zeer professioneel, goede communicatie, snel en vlot afgewerkt en als resutaat een TOP site. Nogmaals bedankt.
Dus website nodig DOEN! “

Chris van den Boom | Vespa Cowboys
www.vespacowboys.nl

” Melanie is niet alleen DOEN! maar ook TOP! Zij is professioneel, erg creatief, denkt heel goed mee en vindt het niet vervelend (tenminste zo heb ik dat ervaren) om diverse keren aanpassingen te doen.
Ben heel tevreden en zeker voor herhaling vatbaar! “

Jason Lo | Fortune Financial Assessment
www.fortune-fa.nl

” DOEN! luistert naar de wensen van de klant, verbindt dat met de eigen kennis van webontwerp en levert zo een prachtige website en huisstijl.
DOEN! is snel, flexibel, geduldig en heeft vooral ook verstand van zaken.
DOEN! is zeker een aanrader voor mensen die kwaliteit willen. Dat het ook nog eens goed betaalbaar is, is een bonus! “

Mirjam Keijsers
www.mirjamkeijsers.nl

” Ik wou een website voor mijn schildersbedrijfje en vroeg aan Melanie of ze hier tijd voor had.
Binnen 2 weken was hij online, ze denkt mee, heeft zeer goede voorstellen, gewoon zeer prettige samenwerking helemaal top.
Kijk u zelf maar even op www.kleurvast.nl. “

John Stam | Kleurvast Schilderwerken
www.kleurvast.nl

” Ook voor mij heeft Melanie zeer goed werk geleverd! Ik belde haar en had verteld wat de bedoeling was. Een site voor mijn te beginnen kapsalon. Zeer snel had zij 3 verschillende ontwerpen klaar! Met verschillende stijlen, maar wel allemaal een professionele uitstraling.
Ze komt haar afspraken na en is zoals al vaker vermeld zeer geduldig. Ik vind het erg knap dat je zonder iemand fysiek te ontmoeten zo goed aanvoelt wat de klant wilt en bij de klant past. Ze werkt snel en is creatief en zit vol met eigen ideeen, die de klant alleen maar ten goede komen.
Melanie hartelijk bedankt!! “

Vera Vermeltfoort | Salon Vera
www.salonvera.nl

www.wjvanginkel.nl is mijn website die ontworpen en gemaakt is door Melanie. Samen hebben we gekeken wat de mogelijkheden waren, waarna ze voor mij aan de slag is gegaan. Gedurende het proces heeft ze me van alles netjes op de hoogte gehouden, waardoor ik de website ook tot stand zag komen. Zeker DOEN! “

Willem Jan van Ginkel
www.wjvanginkel.nl

” Wat een super mooie duidelijke site. Precies zoals ik bedoelde en een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. Kijk maar op www.verzekeringsbeheer.com. Dus website laten maken door melanie: zeker DOEN! “

Marc Mutsaars | MM Verzekeringsbeheer
www.verzekeringsbeheer.com

” Melanie je site laten maken is een heel goed idee ! Ik ben heel erg tevreden over mijn site www.purety.nl. Dus ik zou zeggen…..bellen en meteen een afspraak maken ! “

Babette Oomens | Purety
www.purety.nl

Eerlijk en betrouwbaar adres voor een hele goede website.

Arjan van den Dries | Stal Prestige

Melanie heeft voor mij de website www.eerstadvies.nl gemaakt.
Ik ben er erg tevreden over! Tijdens het maken was er telkens overleg mogelijk en Melanie kwam zelf met goede ideeën!
De service, prijs en kwaliteit zijn in 1 woord top!

Charles de Bueger | Eerst Advies