Wat wij doen!

WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN!

huisstijl2

Huisstijl

Een huisstijl is de visuele uitstraling van uw bedrijf, met het logo als uitgangspunt. Daarnaast bestaat een huisstijl uit consistent toegepaste kleuren, typografie (lettertypen) en vorm- en stijlelementen. Dit zorgt voor (her)kenbaarheid van uw onderneming.

MEER OVER EEN HUISSTIJL

 

logo2

Logo

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Het moet een blikvanger zijn die in één oogopslag laat zien waar u voor staat. Daarnaast is het van belang dat deze van goede kwaliteit is, zodat hij voor al uw doeleinden ingezet kan worden. 

MEER OVER LOGO’S

 

visitekaartje2

Visitekaartje

Hoe vaak komt het wel niet voor dat u een visitekaartje krijgt? Of dat iemand naar uw kaartje vraagt. Waar uw website het online visitekaartje van uw bedrijf is, mogen de ouderwetse fysieke visitekaartjes natuurlijk niet ontbreken! Het is belangrijk dat uw visitekaartje aansluit bij uw identiteit en de huisstijl van uw onderneming.

MEER OVER VISITEKAARTJES

 

briefpapier2

Briefpapier

Het ontwerpen van briefpapier is een logisch vervolg op de ontwikkeling van een logo en/of visitekaartje. Uw briefpapier komt regelmatig onder ogen van uw klanten, afnemers en leveranciers. Ook hier geldt: goed briefpapier is goede reclame.

MEER OVER BRIEFPAPIER

 

enveloppen

Enveloppen

Een envelop is vaak het eerste wat uw (potentiële) klant onder ogen krijgt. Een eerste indruk kan maar één keer worden gemaakt en dus is het erg belangrijk om hier veel aandacht aan te besteden. DOEN! zorgt voor een goed ontwerp van uw enveloppen, in het oog springend en passend bij de uitstraling van uw bedrijf.  

MEER OVER ENVELOPPEN

 

flyer2

Flyer

Een flyer zet u niet zómaar even in elkaar. De keuze van het papier, de kleuren, foto’s, tekst en lettergrootte zijn bijvoorbeeld belangrijke keuzes bij het ontwerpen van een flyer.

MEER OVER FLYERS

 

folder

Folder / Brochure

Een folder en/of brochure verspreiden is een relatief goedkope manier om een grote groep mensen te bereiken. In reclamefolders of in een bedrijfsbrochure kunt u veel informatie kwijt om uw doelgroep te overtuigen van uw product, dienst, evenement, enzovoorts.

MEER OVER FOLDERS / BROCHURES

 

poster2

Poster

Een poster is een mooie manier om uw bedrijf, evenement of aanbieding te promoten. Met de juiste combinatie van tekst, beeld en een pakkend ontwerp trekt u direct de aandacht van uw doelgroep.

MEER OVER POSTERS

 

kaart2

Kaarten

Heeft u speciale wensen of wilt u een écht uniek ontwerp voor uw kaartje? Wilt u bijvoorbeeld iets bijzonders bekendmaken? Heeft u iets te vieren? Gaat u trouwen of organiseert u een feest? Of is er een baby op komst? Een mooie kaart maakt het echt onvergetelijk!

MEER OVER KAARTEN

 

specialewensen

Iets speciaals DOEN!?

Heeft u speciale wensen die u niet op de website bent tegengekomen? En bent u benieuwd of wij dit wellicht voor u kunnen verzorgen? Neem dan contact met ons op. 

MEER OVER IETS SPECIAALS DOEN!