Huisstijl

Huisstijl

Een huisstijl is ook wel de visuele uitstraling van uw bedrijf, met het logo als uitgangspunt. Daarnaast bestaat een huisstijl uit consistent toegepaste kleuren, typografie (lettertypen) en vorm- en stijlelementen. Dit zorgt voor (her)kenbaarheid van uw onderneming.

Omdat wij mensen visueel zijn ingesteld, vormt de huisstijl een cruciaal onderdeel in communicatie-uitingen. Het is de eerste kennismaking. Met uw huisstijl laat u zien wie u bent, wat u doet en waar u goed in bent. Een huisstijl draagt dus bij aan het opbouwen en behouden van een goed imago. Met uw huisstijl kunt u zich onderscheiden van de concurrent.

Bij DOEN! zitten we niet vast aan één stijl. Doen! voelt zich thuis bij iedereen. De uiteenlopende klanten uit diverse branches onderstrepen dat. Van A(dvocaten) tot Z(uiderkwartier). Uw huisstijl krijgt vorm aan de hand van uw eisen en wensen. We ontwerpen enkele logo’s (enkel en alleen voor u!) en op basis daarvan werken we naar het ideale, definitieve design toe.

Bij DOEN! kiest u uit verschillende pakketten die ieder diverse huisstijlelementen bevatten. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid zelf een pakket samen te stellen, u kunt hiervoor vrijblijvend een offerte aanvragen.

MINI HUISSTIJL

Bestaande uit 3 elementen:

BASIS HUISSTIJL

Bestaande uit 4 elementen:

STANDAARD HUISSTIJL

Bestaande uit 5 elementen:

PLUS  HUISSTIJL

Bestaande uit 6 elementen:

OP MAAT HUISSTIJL

Een huisstijl compleet op maat laten ontwerpen met elementen die u wenst? Ook dat is mogelijk bij DOEN! Grafisch ontwerp. Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

PRIJZEN   WERKWIJZE   IK GA HET DOEN!