Kaarten

Kaarten

Heeft u speciale wensen of wilt u een écht uniek ontwerp voor uw kaartje? Wilt u bijvoorbeeld iets bijzonders bekendmaken? Heeft u iets te vieren? Gaat u trouwen of organiseert u een feest? Of is er een baby op komst? Dan kan DOEN! zeker iets voor u betekenen.

Bij DOEN! denken we graag met u mee bij het ontwerpen van dat ene bijzondere kaartje waar u naar op zoek bent. Uw wensen worden vertaald naar het perfecte kaartje, helemaal uniek en speciaal voor u.

Geboortekaartje

Zoveel verschillende geboortekaartjes te vinden, maar nét niet in de juiste kleur? De andere met een tekst die niet leuk is? Of één met een mooie voorkant maar een saaie binnenkant? Al eens aan een zelf ontworpen geboortekaartje gedacht? Dan heeft u zeker iets wat bij u en uw kleintje past.

MEER OVER GEBOORTEKAARTJES

(Reclame) Ansichtkaart

Op een bijzondere manier uw opening bekend maken? Of een ludieke actie onder de aandacht brengen? Denk eens aan een ansichtkaartje! Bij het juiste ontwerp met de juiste inhoud heeft u direct de aandacht van de ontvanger. 

Uitnodiging

Binnenkort een bijzonder feest te vieren, zoals uw trouwerij of een jubileum? Daar hoort toch een creatief, uniek en eigen ontworpen kaartje bij? Als uw gasten dan nog niet warmlopen voor het feest...

PRIJZEN   WERKWIJZE   IK GA HET DOEN!